RecreaPOS

Met onze RecreaPOS kunt u tickets verkopen die toegang verschaffen tot b.v. musea, zwembaden, ...

 

De kassa levert een ticket met barcode af ofwel een meerbeurtenkaart en ook een betaalbewijs.

 

In de software is voorzien dat de kassa 2 schermen kan bevatten: het computerscherm voor de kassier en de klantendisplay. Beide schermen kunnen in een afzonderlijke taal worden ingesteld. De standaard talen zijn Nederlands, Frans, Duits en Engels.

De kassa software is ontworpen om op een 10" touch screen te gebruiken, maar kan perfect op een PC geïnstalleerd worden.

Iedere kassier heeft een afzonderlijke login, hierdoor blijven zijn/haar persoonlijke instellingen bewaard. Dit geeft de uitbater ook de mogelijkheid alle verrichtingen per kassier bij te houden.

De keuze van de taal op de klantendisplay bepaalt meteen ook de taal van de tickets. De uitbater kan de teksten zelf beheren en eventueel bijkomende talen toevoegen.

 

De klant kan cash betalen of afrekenen via maestro, creditcard of per overschrijving.

De software kan rechtstreeks een factuur aanmaken, die opgeslagen wordt en afgedrukt of doorgemaild.

Als een klant meerder kassa's wenst te gebruiken op 1 site, is het perfect mogelijk de kassa's in cluster te configureren.

 

Naast onze RecreaPos software bestaat de mogelijkheid om bij ons de bijbehorende hardware aan te kopen. Deze bestaat uit een 10" of 15" touch screen, klanten display, kassa lade, ticket printer van 80 mm.

 

Voor meer informatie, neem dan zeker contact met ons op via onderstaande knop of keer terug naar het overzicht om andere producten te bekijken.

 

Belgian Chocolate Village

Meer informatie